blank

V OO SDS Duplek so izvolili novo vodstvo

blank
Člani OO SDS Dupkek z Janezom Mežanom

Danes je v Dupleku potekala volilna konferenca OO SDS, kjer so izvolili novo vodstvo in nove člane v izvršilnih odborih.

Predsednik OO SDS Duplek, Marko Rems

Člani SDS Duplek so soglasno, brez glasu proti, izvolili novega predsednika dupleškega odbora, dosedanjega vršilca dolžnosti. Ta je postal Duplečan Marko Rems, ki je poudaril krepitev pozitivne energije in večje prepoznavnosti stranke SDS v Dupleškem okolju.

“Kot predsednik si želim, da postane SDS vodilna politična sila na območju občine Duplek. Želim si delovati povezovalno in biti predstavnik vseh članov, kajti samo s skupnimi močmi lahko dosežemo vse zastavljene cilje”. Je povedal Marko Rems.

 

Marko Rems, predsednik OO SDS Duplek: Naše življenje je v veliki meri odvisno od naših odločitev. Naj bo vaša prisotnost konstruktivna, vaše odločitve pa preudarne. V dobro naše SDS in s tem vseh nas!

V izvršilni odbor, pa so bili izvoljeni še Natalija Pečar, Luka Šabeder, Bogomir Golob, Milena Kenda Antlej in Rozalija Poš.

Volilne konference se je udeležil tudi generalni sekretar SDSa g. Janez Mežan.

MZ

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
1.5km/h
75%
23°C
24°
20°
22°
Mon
16°
Tue
13°
Wed
13°
Thu
14°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.