V petek nas čaka sneženje!

slika je simbolna

Dobra novica za vse tiste, ki imajo radi sneg, a prezgodnja za tiste, ki si želijo beli božič. Čaka nas krajše obdobje precej zimskega vremena s temperaturami, ki se bodo tudi čez dan gibale okrog ledišča, za pravo vzdušje pa bodo poskrbele tudi snežinke. Slednjih bo največ v petek popoldan in v noči na soboto, vendar bo količina padavin kljub temu precej majhna.

Jutri v četrtek zjutraj se bo od jugozahoda povsod pooblačilo. Čez dan bo ponekod na Notranjskem, Dolenjskem in Gorenjskem rahlo snežilo, pogosteje na Notranjskem. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Jutranje temperature bodo od -1 do -5, na Primorskem malo nad 0 °C, najvišje dnevne pa se bodo gibale okrog 0, na Primorskem okrog 5 °C.

V petek bo v večjem delu Slovenije oblačno. Na Primorskem bo občasno delno jasno. Občasno bo ponekod v notranjosti Slovenije rahlo snežilo, pogosteje v vzhodni polovici Slovenije. Padavine se bodo popoldan in zvečer od jugovzhoda nekoliko okrepile in zajele vso Slovenijo. Jutranje temperature bodo med -3 in -1 °C, najvišje dnevne pa med -2 in 1 °C.

SIFA

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA