Očividci pozor. Kdo je videl nesrečo?

policija-stop storilec
policija-trak

Policija naproša vse očividce prometne nesreče ki se je zgodila včeraj zvečer, naj se oglasijo na Cesti proletarskih brigad št. 75 v Mariboru.

V križišču Ptujske ceste in Poljske ulice v neposredni bližini objekta Poljska ulica 2 (trgovina Euroton) v naselju Maribor, se je zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami. Udeležena sta bila voznik osebnega avtomobila znamke BMW, tip X4, bele barve in voznik osebnega avtomobila znamke Renault, tip Clio, črne barve.

Vzrok prometne nesreče je bil po vsej verjetnosti neupoštevanje barve luči na semaforju enega od udeležencev oziroma neupoštevanje pravil prednosti Zaradi razjasnitev okoliščin nesreče, naprošamo morebitne očividce prometne nesreče, da se zglasijo na PP Maribor II, Cesta proletarskih brigad št. 75 v Mariboru ali pokličejo na telefonsko številko 113.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.