V Podravski regiji Janez Janša požel veliko navdušenja! foto

Regionalno srečanje, ki ga je organizirala Slovenska demokratska stranka se je odvijalo v kulturni dvorani v Zgornji Koreni, v sklopu Podravske regijske koordinacije.

Odlično vzdušje na srečanju Podravske regijske koordinacije SDS

Podravska regijska koordinacija, s predsednikom Srečkom Hvaucem, je bila na srečanje zelo dobro pripravljena. Obiskovalci v dvorani pa zelo navdušeni. Prireditev se je začela s slovensko himno, ki jo je zapel Anže Šuštar, takoj potem ko je zbrane nagovoril voditelj prireditve Mitja Grmovšek, ki je za ta namen oblekel narodno nošo.. Po slovenski Himni je sledil pozdrav vsem funkcionarjem stranke SDS in njihovim simpatizerjem. Zgornji Koren je namreč obiskalo več vidnih članov SDS, med njimi tudi notranji minister Aleš Hojs, evroposlanec Milan Zver in pa seveda premier Janez Janša, ki je prejel prav poseben pozdrav s strani prisotnih.

Na koncu je spregovoril še predsednik stranke SDS in mandatar Janez Janša, ki je začel svoj govor s tem, da je pohvalil slovenske športnike in njihove uspehe, ki so jih želi v letošnjem olimpijskem letu. V nadaljevanju je izpostavil željo po večji solidarnosti in sodelovanju med Slovenci v boju proti Covidu in soočanju slovenske vlade z mednarodnimi vprašanji kot so migrantska kriza in dogajanje v Afganistanu, ter še enkrat več izpostavil pomembnost družinske politike za Slovenijo, ki se sooča z demografskimi težavami.

Na srečanju je sledil bogat kulturni program, ki so ga popestrili, Anže Šuštar, Duo legenda, Zoran Cilenšek in etno skupina Porini pa počini.

Predsednik vlade Janez Janša pa je bil vidno ganjen ob darilu, ki ga je prejel v imenu Podravske regijske koordinacije.

Tako pa je predsedniku Janezu Janši zapel Zoran Cilenšek

FOTO: Podravska regijska koordinacija SDS

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.