V Stražunu hudo pretepli sprehajalca

slika: strazun wordpress

Stražunski gozd ali Stražun je mestni gozd, ujet v urbani prostor Maribora. Gozdni rob večinoma ostro zarisujejo mestne ulice, na vzhodu pa ponekod meji tudi na travniške in njivske površine. Ali je sprehod po stražunskemu gozdu nevaren, pa bi se nekateri lahko vprašali, po tem, ko so tam pretepli sprehajalca.

V soboto, 15. septembra, so namreč tri neznane osebe v bližini Ulice Heroja Nandeta dohitele 37-letnega moškega, ki se je sprehajal po Stražunu. Kot so sporočili mariborski policisti, so ga v gozdu brez vsakega vzroka tako preteple, da je utrpel hude telesne poškodbe. Policijo so o dejanju obvestili šele iz UKC Maribor, ko je oškodovanec v nedeljo po 13. uri iskal zdravniško pomoč.

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil. Vseeno pa previdnost sprehajalcev v stražunskem gozdu ne bo odveč.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.