..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V Trbovljah hotel plačati položnico kar s sekiro?

slika je simbolna
V Trbovljah hotel

V Trbovljah je prišlo danes do nenavadnega incidenta. Po poročanju Slovenskih novic je eden izmed občanov prišel na občinsko upravo, v eni roki je imel položnico, v drugi pa sekiro. 

Medtem, ko občina dogodek zanika, so na Komunali dobesedno zaprli vrata. “Njihovi uporabniki poročajo, da je podjetje zaklenjeno, da brez najave ni mogoče v stavbo, da se ob prihodu komunicira po domofonu in videokameri in da so v stavbi varnostniki.” Čeprav zaposleni na Komunali niso odgovorni za nenormalno visoke cene ogrevanja, so velikokrat tarča, v katero usmerijo občani svojo jezo. Pišejo Slovenske novice.

Glede samega dogodka je občina dejala, da ta nikoli ni zgodil.

Do visokih položnic je prišlo zaradi debakla med trenutno občinsko oblastjo in prejšnjim vodstvom Komunale. Sicer je bilo govora o pomoči pri plačilu položnic, vendar je ta le delno uspela. Tudi zbiranje dobrodelnih prispevkov je spodletelo.

Na Komunali so sicer pojasnili, da so vrata podjetja zaklenjena izven uradnih ur. Urnik je objavljen tako na spletu in izobešen na vratih stavbe: “V času uradnih ur se strankam ni treba naročati. Zunaj uradnih ur pa se za sestanke občani dogovarjajo individualno z zaposlenimi, s katerimi urejajo opravke”.

S policije so sporočili, da so neposredno na Komunali posredovali v preteklosti, pred leti, v zadnjih letih pa take potrebe ni bilo. “Bile pa so podane prijave policiji zaradi groženj zaposlenim v podjetju. Zaenkrat večjih incidentov ne beležimo,” so še dodali.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
69%
1km/h
0%
10°C
11°
7°
9°
Tue
9°
Wed
9°
Thu
10°
Fri
11°
Sat

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.