V Trbovljah hotel plačati položnico kar s sekiro?

slika je simbolna
V Trbovljah hotel

V Trbovljah je prišlo danes do nenavadnega incidenta. Po poročanju Slovenskih novic je eden izmed občanov prišel na občinsko upravo, v eni roki je imel položnico, v drugi pa sekiro. 

Medtem, ko občina dogodek zanika, so na Komunali dobesedno zaprli vrata. “Njihovi uporabniki poročajo, da je podjetje zaklenjeno, da brez najave ni mogoče v stavbo, da se ob prihodu komunicira po domofonu in videokameri in da so v stavbi varnostniki.” Čeprav zaposleni na Komunali niso odgovorni za nenormalno visoke cene ogrevanja, so velikokrat tarča, v katero usmerijo občani svojo jezo. Pišejo Slovenske novice.

Glede samega dogodka je občina dejala, da ta nikoli ni zgodil.

Do visokih položnic je prišlo zaradi debakla med trenutno občinsko oblastjo in prejšnjim vodstvom Komunale. Sicer je bilo govora o pomoči pri plačilu položnic, vendar je ta le delno uspela. Tudi zbiranje dobrodelnih prispevkov je spodletelo.

Na Komunali so sicer pojasnili, da so vrata podjetja zaklenjena izven uradnih ur. Urnik je objavljen tako na spletu in izobešen na vratih stavbe: “V času uradnih ur se strankam ni treba naročati. Zunaj uradnih ur pa se za sestanke občani dogovarjajo individualno z zaposlenimi, s katerimi urejajo opravke”.

S policije so sporočili, da so neposredno na Komunali posredovali v preteklosti, pred leti, v zadnjih letih pa take potrebe ni bilo. “Bile pa so podane prijave policiji zaradi groženj zaposlenim v podjetju. Zaenkrat večjih incidentov ne beležimo,” so še dodali.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
92%
1.5km/h
75%
13°C
14°
12°
12°
Mon
11°
Tue
8°
Wed
10°
Thu
10°
Fri

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA