Valentina Plaskan, je doživela neverjetne pritiske, nanjo so kričali, govorili neresnice, objavljali laži…

Valentina Plaskan

Vsak človek se enkrat zlomi. Tako so priljubljeno voditeljico Valentino Plaskan pred štirimi dnevi pripeljali v bolnišnico zaradi stresa, ki ga je doživela na RTV.

Pogromi nad delavci na RTV, še posebej tistimi, ki niso del tistih, ki jih je “jebeno” več, je očitno neverjeten. To je na svojih plečih občutila tudi priljubljena voditeljica Valentina Plaskan.

Kaj se je s Pleskanovo zgodilo, kot pišejo Slovenske novice, prve ocene nakazujejo, da je šlo za napad tesnobe, do katerega je prišlo zaradi stresa in pritiskov, ki sem jih bila deležna v službi, pa tudi zaradi izgorelosti. Na neki točki sem mislila, da doživljam infarkt, tiščalo me je pri srcu, moje telo se je treslo, nisem mogla normalno dihati niti hoditi ali sedeti. Zahvaliti se moram nekaterim sodelavkam in sodelavcem, ki so do prihoda reševalne ekipe nesebično priskočili na pomoč prav tako za želje aktiva novinarjev po čimprejšnjem okrevanju.

Očitno so korenite kadrovske spremembe, ki se dogajajo na TV Slovenija in številni pritiski botrovali k stresu. Tako je Valentina Plaskan za Slovenske novice zaupala kaj se dogaja na TV Slovenija:  “Česa takšnega nisem doživela niti v veliko bolj nepredvidljivem zasebnem sektorju. S strani nekaterih sodelavcev sem bila deležna tudi pavšalnih oznak o svojem delu, ki niso bile podkrepljene z dejstvi ali kakšno resnejšo analizo, ena od sodelavk je v ponedeljek name kričala na sestanku pred celotno redakcijo, kar tako. To so nedopustni pritiski, ki so bili seveda prisotni že prej, s strani manjšega dela kolektiva informativnega programa. Nekateri med njimi so neresnice in nepreverjene informacije objavljali tudi na portalu Tukaj.smo. V člankih so me izključno žalili in napadali.”

Na portalu Tukajsmo,, ki so ga ustanovili tisti, katerih je “jebeno” več so o Valentini Plaskan med drugim zapisali:

Valentini Plaskan želimo čimprejšnje okrevanje tudi z našega uredništva.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
61%
8.8km/h
75%
12°C
14°
7°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.