Večerova antipropaganda glede shoda “Rešimo Slovenijo”, se vrača kot bumerang! Mariborčani v naval na avtobuse!

Večerova antipropaganda glede shoda Rešimo Slovenijo, kjer levičarji ugotavljajo, da shod ni potreben, so se Mariborčani zbudili in se odločili, da jih pride na shod čim več.

Večerova antipropaganda se je vrnila kot bumerang

Časniku Večer očitno ni v inetresu, da se v Sloveniji zgodijo spremembe na bolje, saj so očitno zadovoljni s stanjem v katerem se Slovenija nahaja. Kar dva odmevna članka je večer pripravil za svoje bralce. V prvem se sprašuje o izbirti lokacije za shod, v drugem pa jim gre “v nos” nastop Alfi Nipiča in maša za domovino.

Najbolj bodejo v oči razpravljanja o sami lokaciji. Dr. Andraž Zorko iz družbe Valicon, katerega Večer propagira, kot odličnega analitika, pravi da izbira lokacije, torej Prešernovega trga in ne Trga republike, posredno sporoča pričakovanja organizatorjev glede udeležbe: “Prešernov trg je bistveno manjši od Trga republike. Trg bo zato videti zapolnjen, tudi zaradi večjega števila naključnih mimoidočih, ki jih na delovni dan tu ne manjka in ki jih sicer na Trgu republike ne bi bilo.” Glavni namen četrtkovega shoda je po njegovem svoji volilni bazi sporočiti, da je bilo na zborovanju veliko ljudi, ga prikazati kot ljudsko vstajo, na kateri se je spontano zbralo mnogo ljudi, pa četudi bo med njimi mnogo nič hudega slutečih mimoidočih in turistov.

Seveda pa doktorju Andražu niti najmanj ni jasno, da je samo iz Maribora in okolice napovedanih kar 6 avtobusov. Brez tistih katere napoveduje v Večeru Marijan Podobnik. Zadnji avtobus so organizatorji napolnili le dan za tem, ko si je Večer privoščil to pocukrano antipropagando glede shoda. Vsekakor pa bi bilo dobro, da bi se shoda udeležil tudi omenjeni doktor, kajti ravno na tem shodu bodo zbrani vsi:  kmetje, delavci, upokojenci, nezaposleni, podjetniki in politiki, katerim je za Slovenijo mar. Ali pa tudi te ljudi omenjeni doktor uvršča med drugorazredne?

Večer je zaslišal tudi glasbenika Alfija Nipiča, ki bo na shodu tudi nastopil, ter tudi cerkev, kjer naj bi potekala maša. Zakaj maša so pojasnili v Frančiškanski cerkvi? Povedali so, da je cerkev mogoče najeti in da so organizatorji protesta naročili, da se sicer redna maša, ki jo bo vodil pater Edvard Kovač in bo odprta za vse vernike, posveti reševanju domovine. Župnik se bo med sveto mašo spomnil tudi namena, da gre za domovino!  Glasbena legenda Alfi Nipič je povedal, da je glasbenik in če ga kdo najame pač nastopa in da se ne ukvarja s politiko. 

Le zakaj koga bode v oči, da se v samostojni Sloveniji, kjer je doma krščanska vera, sprašuje zakaj gredo ljudje v cerkev in zakaj se sprašuje slovenske glsbenike zakaj bodo slovenskim ljudem igrali slovenske pesmi? Nekateri, Večer recimo na svoje zabave povabijo glasbenike, kot so Chale Sale, drugi pa pač slovenske glasbenike svetovnega slovesa.

Vidimo se na protestu REŠIMO SLOVENIJO! IN HVALA VEČERU DA SMO NAPOLNILI DODATEN AVTOBUS, SPOROČAJO MARIBORČANI!!

MG


VREME

Maribor
delno oblačno
57%
2.1km/h
40%
27°C
29°
25°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.