Domov Aktualno Vesel Božič! Kako so vam čestitali politiki?

Vesel Božič! Kako so vam čestitali politiki?

Objavil: e-maribor

Ob božičnem času si velikokrat voščimo, z dobrimi mislimi obdarimo naše najbližje. S skromnimi željami zapišemo pa našim najbližjim povemo, da jih imamo najraje.

Pokukali smo med naše poslance in ostale pomembne ljudi, ki nam krojijo usodo vsakdana. Poglejte, kaj so zapisali:

Predsednik vlade Janez Janša je v božični poslanici zapisal: “Naj božična skrivnost, nedoumljiva in lepa, v vas prebudi upanje in zaupanje, da bo vse dobro. Da vse, kar se dogaja, četudi je hudo in težko, napoveduje rojstvo nečesa novega, boljšega.”

Povezani bomo v zavesti, da bomo tudi tokrat zmogli in zmagali. Z željo, da vnovem letu bolj dihamo s polnimi pljuči. Smo narod, ki je svoje moči združil v najbolj usodnih trenutkih ter zato stal in obstal. Tudi po tej zimi bo prišla pomlad.


Na obrambnem ministrstvu so zapisali: Ob tokratni menjavi je meteorologe na Kredarici obiskal in obdaril Božiček. Vam pa želi lepe božično-novoletne praznike in vse dobro v prihajajočem letu. Hkrati vam sporoča, da se bo nocoj oglasil tudi pri vas.


Zunanji minister Anže Logar je dejal: “V letu, ki se izteka, je slovenska diplomacija z vsemi diplomati & predstavništvi skrbela, da je Slovenijo umestila na svetovni zemljevid. Vesel sem, da smo prispevali k uspehu in prepoznavnosti Slovenije Vsem našim prebivalcem vesele božične praznike in lepo 2021!”


Ministrica za Pravosodje mag. Lilijana Kozlovič je dejala: “Naj bo prihajajoče leto namenjeno temu, da skupaj ustvarimo lepši, bolj strpen, sočuten in pravičen svet, svet po meri vseh ljudi.”


Bivša ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec, pravi da rada praznuje te praznike, saj je družina na prvem mestu. Zapisala je: “Imejte mirne in spokojne božične dni in najdite svoj mir v krogu domačih…”


Zdravko Počivalšek je zapisal: Spoštovani, vem, da bomo izkušnjo letošnjega leta znali pravično presojati šele čez nekaj časa. A si želim, da bi znali prave junake leta ceniti še sedaj. Zato hvala vsem, ki ste vložili ogromne napore v to, da je slovensko gospodarstvo vzdržalo pritiske valov pandemije. Mnoga gospodarstva so pod njimi klecnila, naše je obstalo. Hvala vsem za partnerstva in sodelovanja, ki so pomembna danes in bodo še pomembnejša jutri. Hvala tudi za vse dobre nasvete in pravične kritike, ki ste jih naslavljali name. S tako korektnim dialogom nas ne sme biti strah tudi še tako zahtevnih izzivov. Ostanite zdravi in odločeni v tem, da naše gospodarstvo skupaj dvignemo zopet tja, kamor sodi: med prodorna, odgovorna in najuspešnejša gospodarstva Evrope. Srečno vam in vsem vašim zaposlenim v letu 2021!
Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo

čestitika Počivalšek

 


Predsednik Nacionalne stranke Zmago Jelinčič je voščil v svojem slogu. In besedo “božične praznike” zapisal kar z veliko začetnico.


Naj vas Božični večer navda z upanjem, mirom in radostjo, so zapisali v krščanskem forumu stranke SDS


Poslanec Dejan Kaloh je zapisal: Božični čas je čas za družino, čas za stisk s presežnim in čas za upanje. Vsem Slovenkam in Slovencem želim v tej težki zdravstveni situaciji, da najdejo moč in vero v skorajšnji boljši jutri, ki ju bodo našli ravno v tem blagoslovljenem času, ki je pred nami.


Predsednik OO SDS Duplek Marko Rems ja zapisal: Božič je pred vrati in naj vam pričara čarobnost tega čudovitega družinskega praznika, ter mir v srcu in duši. Staro leto se tudi izteka zato vam želim vse dobro v prihajajočem letu, zdravja in sreče, ter razumevanje, sodelovanje in upanje na lepšo prihodnost, ki jo bomo soustvarjali skupaj. Vesel sem za vse nas, da živimo v deželi Sloveniji, ki nam daje varnost in udobje, ter motivacijo za naprej za boljše in lepše čase. Ostanite pozitivni in da se kmalu zopet srečamo z vedrimi nasmehi in srečo v očeh.


Božični prazniki so letos drugačni, a naj bodo vseeno topli in lepi. Kakšno bo 2021, pa je odvisno od nas. Zato si vsak posebej – in vsi skupaj – sestavimo dobro leto. Polno stvari, ki nas veselijo, pogrejejo, zaradi katerih se nasmejemo in z njimi ustvarjamo boljši svet. So objavili.


Predsednik SDM Maribor Luka Simonič pa je zapisal: “V teh težkih razmerah je dom ostal edini varen kraj praznovanja in zato tudi edini kraj, kjer bomo lahko ostali zdravi. Vsak dom naj bo zato letos še posebej kraj gostoljubne dobrodošlice Božjemu novorojencu in kraj povezanosti med naj ožjimi družinski člani. Vsi si želimo živeti veselo in varno in vsi lahko pomagamo, da bi svet postal boljši. V naših srcih moremo ohraniti prostor za ljubezen in pozornost tudi do drugih. Delajmo tako tudi v letu 2021 in bodimo srečni. Kolektiv SDM Maribor vam želi vesele božične in novoletne praznike. Vaš SDM Maribor


Poslanka Anja Bah Žibert je zapisala: “Naj božični čas napolni vaše domove z radostjo in blagoslovom. Ob dnevu samostojnosti in enotnosti bodimo ponosni in nikoli ne pozabimo na ta veličastni trenutek. V letu 2021 naj spregovorijo naša srca.”


Letošnji božič je zelo drugačen. Naj vam novorojeno božje dete prinese obilo božjega blagoslova in upanja v življenje. Ponosno praznujmo dan samostojnosti, v novem letu pa vam želimo predvsem zdravja in osebnega zadovoljstva, pa so zapisali v Novi Sloveniji.


 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.