Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Vinko Šimek. Še en neprebavljivi humorist, ki stresa nebuloze proti Janši

Vinko Šimek, ali bolje poznan kot neprebavljivi humorist Jaka Šraufciger ima očitno novo delo. V stilu, ki ga sicer noben ne razume, z mariborskim naglasom klobasa neumnosti na radiu Maribor.

Šimek žalil Janeza Janšo kar preko svoje oddaje na radiu Maribor?

Kljub temu, da bi Vinku Šimeku pripisali vsaj dostojen pokoj, a je penzija očitno premajhna, čeprav njegovim šalam, ki jih je stresal (in jih še) ne moremo niti reči šala, ampak skupek neumnosti, ki jih razume le malo kdo, se je na stara leta, šteje jih že krepko čez 70, vseeno odločil, da tudi na radiu pokaže tisto, kar ni nikoli znal. Biti smešen.

Mogoče imata nekdanji puškometalec Šarec in Vinko Šimek res nekaj skupnega. Oba sta se trudila biti všečna pri ljudeh, ki so obiskovali koncerte ali veselice in oba sta (bila) mahnjena na denar. S tem da je Šimek skušal še peti. A za petje, človek rabi pač posluh. Očitno pa si samotne dneve starosti, vsaj slednji skuša zapolniti z nedostojnimi “šalami” na račun odhajajočega predsednika vlade Janeza Janše.

V svojem, nič kaj humorističnem vložku na radiu Maribor, pod naslovom Inšpektor jaka, je predsednika Janšo zmerjal kar z besedi Ivan, Janez Gargamel. Kjer slišimo pesem da je Janez hinavec, maščevalec, da je skregal vse, da se “mu jebe” in tako dalje.  Neprebavljiva retorika in prostodušno sovraštvo starčka, ki bi očino rad še vedno ugajal “komunazarjem” je ravno tisto, kar si naša družba ne sme dovoliti. Še posebej zato, ker si je take pritlehne manipulacije dovoli radio Maribor, ki spada v sklop RTV Slovenija, kateri danes celo stavkajo. Nekoč sicer sinonim za novinarstvo, danes pa so tam, očitno le še odsluženi strački, z neprebavljivim humorjem. Kot si je v svojem “humorističnem” pamfletu pel Jaka Šraufciger, “čista jeba!”

Moraliziranje gre Šimeku očitno dobro od ust, saj kej pa bi pri 70-ih leti nikoli smešen humorist počel? Sicer Šimek v svojem moraliziranju in žaljenju Janeza Janše nadaljuje tudi z menjanjem plenic. A glede na njegova leta, šale očitno preizkuša kar na sebi?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
63%
7.2km/h
0%
13°C
15°
12°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.