Vojko Golob: “Verjamem da se v občini Hoče-Slivnica lahko naredi veliko več.”

V prostorih kulturnega centra v Hotinji vasi, je danes potekala tiskovna konferenca Vojka Goloba ob najavi kandidature za župana občine Hoče Slivnica .

Kot je v svojem nagovoru dejal Vojko Gobob bosta Občina in njena občinska uprava odprti za vse občane in njihove predloge. Spalna naselja potrebujejo poti za sprehode in kolesarjenje, rekreacijske površine. Po njegovem mnenju je  potrebno urediti poti in okolico naravnega rezervata slivniški ribnik. V bivši gramoznici ob letališču pa izgraditi rekreacijski center z možnostjo kopanja in iger na mivki. Pravi, da bo občina v njegovem mandatu ena najbolj razvojno naravnanih občin. Letališče, Logistični center Oreh, Magna, slivniški grad, potrebujejo trajnostne 


rešitve, ki bodo v novih situacijah na trgu prinašale nove zaposlitve in blagostanje za ljudi in občino.

Vojko golob je poudaril, da so bistveni zadovoljni ljudje in ne spomeniki propadlih investicij. V projektu Magna je priložnost za popravni izpit, kjer ne bo  nikoli dovolil proizvodnje, kaj šele lakirnice na zavarovanem vodovarstvenem območju. Zemljišča za Magno so bila izzvzeta iz prostorskega načrta letališča, kamor bodo ponovno umeščena.

Vojko je poudaril tudi popmen  letališča, ki potrebuje Logistični center, hangerje za vzdrževanje letal in ostale nujno potrebne zgradbe za pretovor blaga. “Le tako bo lahko letališče končno zaživelo,” pravi. Podjetje DRI bo namreč upravljalo letališče le še to leto, kasneje je država obljubila razpis koncesije za novega upravljalca. Dela bo še veliko. Tega se Vojko Golob, kot pravi, tudi zaveda.

 

VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.