Voznik začetnik skozi Maribor divjal kar z 146 km na uro!

slika je simbolna

V Sloveniji imamo očitno še veliko dirkačev, ki mislijo, da so Schumacherji. Enega takega divjaka so sinoči ujeli policisti. Skozi Maribor je vozil kar 145 km na uro.

Policisti Postaje prometne policije Maribor so ponoči izvajali meritve hitrosti z laserskim merilnikom na Koroškem mostu v Mariboru. Nekaj čez polnoč so ugotovili prekoračitev hitrosti vozniku začetniku, ki je vozil osebni avtomobil  BMW X5.

Voznik je na delu ceste v naselju, kjer je hitrost s postavljeno prometno signalizacijo omejena na 70 km/h, vozil s hitrostjo kar 146 km/h. Policisti so vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in zoper voznika podali obdolžilni predlog na sodišče. Predpisna sankcija za ugotovljeni prekršek je globa 1.200 € in stranska sankcija 18 kazenskih točk.

Očitno bo voznik začetnik še dolgo ostal brez vozniškega dovoljenja. tega bo moral namreč delati ponovno. Seveda po tem, ko bo plačal globo 1200 evrov.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
62%
2.5km/h
80%
30°C
31°
28°
30°
Sun
19°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.