Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Zapravljanje našega denarja je nekakšen hobi Golobove vlade. Tako bomo Slovenci postrgali tudi denar kar iz državnih rezerv. Samo da bo slast Golobovih po oblasti še večja.


Ocenjeni stroški skupne izvedbe volitev in treh referendumov znašajo 9,1 milijona evrov. 5,5 milijonov bo stala izvedba volitev, 3,6 milijonov pa referendumi. A kje vzeti denar za nekaj, kar sploh ni bilo predvideno? Odločitve poslancev Svobode in Levice, ki so se, da bi na evropske volitve spravili več svojih volivcev in si s tem izboljšali možnosti, razpisali še tri posvetovalne referendume, zato niso kar tako iz trte izvite. Levičarji točno vedo kako zmanipulirati volitve. Nenazadnje so se 50 let učili pri pravih mojstrih – komunistih.

V proračunu denarja za te referendume ni. Vladni poslanci so finančne načrte države nazadnje dopolnili decembra lani, a takrat še za izvedbo evropskih volitev niso načrtovali dovolj denarja. To pomeni, da bodo denar morali poiskali v državnih rezervah, ki so predvidene za izredne dogodke, ki jih ni mogoče načrtovati.  V proračunu za državno volilno komisijo je za letošnje leto le 5,5 milijonov. Bog e daj, da bi bile tu še državnozborske volitve.

Očitno ostajajo vladajoči, prava idila v zapravljanju davkoplačevalskega denarja. Samo da se čim dlje zadržijo na oblasti. 

 

VREME

Maribor
jasno
93%
1km/h
9%
11°C
12°
11°
11°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.