Za ureditev Olimpijine “njive” sredi Stožic, Šport Ljubljana nima dovolj časa.

Slika je simbolna

Nogometna zelenica stadiona Stožice je že nekaj časa v zelo slabem stanju. Blatna zelenica tako ni sramota samo za Slovenijo, ampak za celotno Evropo, saj se tam igrajo tudi evropske tekme.

Lastnik stadiona je Mestna občina Ljubljana, objekt pa upravlja Šport Ljubljana. Olimpija je najemnik objektov pod njihovim okriljem, a tako kot drugi ljubljanski športni klubi ne plačuje za njegovo upravljanje. Iz Javnega zavoda Šport Ljubljana so za blatno igrišče našli bedni izgovor, za ureditev oziroma revitalizacijo zelenice preprosto ni bilo dovolj časa.

Blatne Stožice, slika: Uradni X profil kluba/zveze

“Na Športu Ljubljana se res vsi trudimo, da vsem nudimo čim boljše pogoje za delo. Mestna občina res veliko da športu. Toda objektivne okoliščine, od vremena do zgoščenosti urnika tekem, so privedle do položaja, kakršen je,” je za Ekipo SN dejal pomočnik direktorice zavoda Zoran Lubej, nekdanji slovenski rokometni reprezentant.

Sicer pa bi se upravljalci igrišča lahko zgledovali po Mariboru, kjer je trava kljub neugodni vremenskim razmera v odličnem stanju. Res pa je, da so “žabe” veliko raje v blatu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
63%
8.8km/h
75%
12°C
14°
7°
11°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.