Zadnji dan v maju, bodo upokojenci ponovno na shodu za svoje pravice!

Shodi upokojencev očitno še ne bodo tako hitro končani. Tudi na zadnji dan meseca maja se obeta nov, že 12. shod slovenskih upokojencev.

Kot je zapisal Pavel Rupar, se je proti njemu njegovemu društvu začela prava gonja, saj mu, kot je zatrdil brišejo sledilce in njegove objave ne dosegajo določenega namena. A, kot je zatrdil odnehal ne bo. pravi, da je potrebno sodelovanje, spodbuda za vse in veselje ob spoznanju, da le skupaj, s skupnimi močmi lahko hitro nekaj dosežemo. “Zmagovalci pa so “oni”, ki vam kradejo, uživajo za vaš denar na luksuznih ladjah, najemajo hiše na morju , se vozijo z letali, ki jih vi plačujete medtem, ko morate sami pobirati polže po vrtu, da vam ne požro pridelka, ki ga negujete za zimo, da bi preživeli,” pravi Rupar.


Kot je Rupar potrdil za naš portal e-maribor.si, bo shod, ki ga društvo organizira v petek 31. maja nekaj posebnega, kot že nekaj shodov se bo tudi uradno začel pred RTV-jem ob 14.30. Za tem pa se bodo udeleženci shoda pomaknili na Trg republike, kjer se bo nadaljeval program. Rupar poziva vse upokojence, naj s seboj prinesejo “opomine” za plačila RTV, katere bodo pred TV tudi zažgali.

Tudi tokrat bo iz Maribora na shod odpeljal posebni avtobus, z odhodom ob 12.15 izpred Planeta Tuš na Studencih. 

Neposredni prenos iz shoda bo tudi na FB strani e-maribor in na portalu e-maribor.si

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
91%
0.5km/h
84%
14°C
17°
13°
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
21°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.