Zakulisne govorice iz Gibanja svoboda: “Vesna Vuković je mračnjaški um, brez vsakih meja?”

Vesna Vukovič, zajem slike,

Želja po maščevanju drugače mislečih novinarjev, je naloga te oblasti. Še posebej, ko gre za medije, ki ne pišejo po nareku vlade in je ne hvalijo. 


Bojan Požar v portalu Požar report navaja nekaj zakulisnih podrobnosti, različnih virov blizu vrha Gibanja Svoboda, kjer se marsikaj dogaja, še posebej pa naj bi bila prisotna želja po maščevanju. In začenja se kar pri vrhu. Sam predsednik vlade naj bi SMRTNO sovražil novinarja Bojana Požarja. Očitno si bo novinar moral omisliti lastnega varnostnika, ali kaj drugega?

Druga taka #trda roka maščevanja” pa je nekdanja novinarka portala Necenzurirano in sedanja Generalna sekretarka Gibanja svoboda, Vesna Vukovič. Tista Vesna, kateri naj bi Robert Golob, še za časa podjetja GEN-i, nakazoval več tisoč evrov, vendar pa ne Vukovićeva, ne Golobovo bivše podjetje, nočejo pojasniti podrobnosti omenjenega pretoka denarja. No glavno, da je sedaj Vesna že močno v Golobovem koritu.  Na smrt naj bi sovražila kar okoli 10 tisoč ljudi. Pri njej je baje vse črno-belo, je, kot pravijo viri, pravi “mračnjaški um brez vsakih meja”, tudi s “kakšno osebnostno motnjo”? Najbolj pa je pri tem zanimivo, da naj bi Vukovičeva sovražila celo stranko SD in ob pogledu na Tanjo Fajon vedno zavijala z očmi. Piše Požareport.

Dogajanja v zakulisju Gibanja svoboda naj bi imele lastnosti nekega drugega režima in neke druge države recimo z leta 1939. Kontrole, prisluškovanja, kreganja. Tudi poslanci Svobode si o tem ne upajo govoriti. Želja po maščevanju je očitno neizprosna?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
74%
2.1km/h
75%
22°C
24°
21°
21°
Sun
14°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
18°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.