Zaradi praznika spremenjen urnik odvoza odpadkov, poroča Snaga Maribor

Iz podjetja Snaga Maribor so sporočili, da se zaradi prihajajočih praznikov, dneva reformacije in dneva spomina na mrtve, spreminjajo urniki njihovih storitev. Odvoz odpadkov iz gospodinjstev bo potekal v nadomestnih terminih. Tako so že v soboto, 28. oktobra, opravili odvoze tistim strankam, ki imajo običajno odvoze odpadkov ob torkih, v torek, 31. oktobra, pa bodo opravili odvoze, ki jih sicer opravljajo ob sredah.

Občani morajo posode za smeti postaviti na prevzemno mesto do šeste ure zjutraj na nadomestne dneve odvozov, ki so označeni tudi v letnih urnikih, katere so prejeli v začetku letošnjega leta.

Vsi Snagini zbirni centri v Mariboru in primestnih občinah, v katerih izvajajo gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki, bodo na oba praznična dneva zaprti. V četrtek, 2. novembra, pa bodo zbirni centri pričeli obratovati po zimskem urniku. To pomeni, da bodo vsi trije mariborski odprti od ponedeljka do petka med 7. in 17. uro, ob sobotah pa med 8. in 15. uro. Ob nedeljah in praznikih so zbirni centri zaprti.

V Zavetišču za živali na oba praznična dneva ne bo ne ogledov živali ne sprehodov, medtem ko bodo vse lokacije mariborskih tržnic v torek, 31. oktobra, obratovale po nedeljskem urniku, to pomeni, da bo prodaja potekala na vseh lokacijah mariborskih tržnic, in sicer do 12. ure. V sredo, 1. novembra, pa bo obratovala le osrednja tržnica na Vodnikovem trgu, vendar brez mlečno-mesnega paviljona.

J. L.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.