Zareklo se jim je? V Svobodi priznali, da je NSi njihov partner?

Robert Golob in Matej Tonin, slika Cosmopolitan

Čeprav pri Novi Sloveniji trdijo, da je sodelovanje s Svobodo nekakšen plod domišljije, pa je današnje razkritje poslanke Svobode Lucije Tacer pravi drugače.

To si res velja prebrati! “Poslanka Svobode Lucija Tacer je na Ustavni komisiji ravnokar razkrila, da je Nova Slovenija koalicijski partner. No, mi nismo presenečeni, pa vi?” so zapisali na X v Poslanski skupini SDS, ki so objavili videoposnetek poslanke Tacer iz Gibanja Svoboda, ki je s svojo izjavo potrdila to, kar smo predvidevali, da dogovor NSI z Gibanjem Svoboda le ni “plod domišljije”, kot je še nedavno zatrjeval Matej Tonin.


Podpredsednik SDM in predsednik Gorenjske regije SDM, Tim Rauter, je ob tem zapisal: “No, pa je vse potrjeno še z besedami. V Novi Sloveniji so očitno pripravljeni prodati svoje volivce za nekaj prestižnih pozicij v državnih podjetjih, hkrati nam pa pridigajo, da so prav oni glavni branik zdrave slovenske desnice. Je Toninu sploh še kaj za verjeti? Nas kmalu čaka koalicija Svoboda – SD – NSi?”

Kaj ni zanimivo? Ne eni strani imamo  Ljudmilo Novak in Janeza Pogorevca, katerih osrednje politično sporočilo je antijanšizem, po drugi strani pa nekateri govorijo, da si želijo le zdravo desno sredino. Odločite se že!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.