Zdravstvo na kolenih, Vrečkova pa bi bolnico Franjo, obnovila po najvišjih standardih

Saj ni res, pa je. Med tem ko zmanjkuje denarja v zdravstvu, ko so klime v nekaterih bolnišnicah ne delujejo, ko ni denarja za nove oddelke klinik, bi “partizanska” ministrica Asta Vrečko bolnico Franja obnovljala po najvišjih standardih.

Ob teh dnevih, ko je slovensko zdravstvo v razsulu, ko v bistvu nimamo ministra za zdravje, ko so v UKC Ljubljana prenehale delovati klimatske naprave, ko ni denarja za novo mariborsko infekcijsko kliniko, ko se daljšajo čakalne vrste bolnikov, bi Asta Vrečko obnavljala Bolnišnico Franja po najvišjih standardih.

“Žal smo po več kot desetih letih znova priča hudemu uničenju Bolnice Franja. Popolnoma so uničene tri barake, četrta delno, hkrati so tudi ostale barake namočene. Skoznje je šlo blato, zastajala je voda,” je nastalo škodo opisala ministrica za kulturo. A je izrazila bojazen, da bo potrebna kompleksnejša sanacija, kot je bila po hudih poplavah leta 2007.

“Poškodbe so resnično velike, mogoče celo vse še niso vidne,” je dejala in dala zavezo v imenu pristojnih ministrstev kot vlade, da bo partizanska bolnišnica obnovljena “tako, kot mora biti” in dodala, da bo obnovljena po najvišjih standardih.

Ko bi vsaj  s takim tempom, vnemo in po najvišjih standardih delali tudi v današnjem zdravstvu.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.