Županski kandidat Kamenik v mrzli Dravi

slika: S21

Aleksander Kamenik je danes plaval za dober namen in seveda za svojo reklamo. Čeprav se pri spodbujanju plavalca ni zbralo prav veliko ljudi, je borec za pravice živali vseeno zaplaval v precej mrzli Dravi. Dogodek je poimenoval kar plavanje do onemoglosti.

Zbralo se je sicer bolj malo ljudi, so bili pa poleg tisti, ki Kamenika ves čas pri projektu podpirajo in bodrijo, tudi hišni ljubljenčki.

Drava ima v tem času le 13 stopinj Celzija in v njej misli Kamenik ostati kar nekaj ur. Njegov glavni cilj je zbiranje finančnih sredstev  za pomoč socialno ogroženim družinam v Mariboru ter za nakup hrane za živali. V tem času se je sicer nekaj donacij zbralo, a manj kot v preteklih letih. Je pa plavanje dobra promocija ob napovedani kandidaturi za župana Mestne občine Maribor.
Kamenik se v svojem programu sicer predstavlja s socialnimi programi in pravi, da se bo izogibal praznim obljubam, ter da želi, da bi ljudje šli mimo občine in z veseljem rekli: Kamenik je gori, dobro je!

Upamo samo, da Kamenik ne bo plaval kdaj tudi izven toka reke Drave.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.