Volilna pravila za lokalne volitve 2018 na e-Maribor

slika: Demokracija.si

V skladu z Zakonom o volilni kampanji objavljamo pravila za spremljanje volilne kampanje ob lokalnih volitvah, ki bodo v nedeljo, 18. novembra

V času volilne kampanje, ki se bo začela 19. oktobra  in končala 16. novembra ob opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo portal e_Maribor v novinarskih prispevkih spremljal pomembna dogajanja, povezana z volitvami.

Uredništvo portala e-maribor bo o načinu, obsegu in vsebini novinarskih prispevkov odločalo samostojno in skladno z uredniško politiko, zakonom in profesionalnimi standardi.

Portal se bo v skladu z Münchensko deklaracijo in novinarskim kodeksom izogibal objavi vsebin, za katere ni nobenega dvoma, da pomenijo sovražni govor ali klevetanje.

Plačana volilna propagandna sporočila z volilnimi oglaševalskimi vsebinami bodo na portalu objavljena z navedbo naročnika. Za vse kandidatne liste veljajo enaki pogoji oglaševanja in ceniki, kateri so objavljeni na spletni strani portala TUKAJ!

Portal e-maribor bo v skladu z uredniško politiko objavljal tudi strokovno izvedene raziskave javnega mnenja, pri čemer bodo navedeni naročnik, izvajalec, in metodologija raziskave.

Uredništvo portala e-Maribor

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA