Volilna pravila za lokalne volitve 2018 na e-Maribor

slika: Demokracija.si

V skladu z Zakonom o volilni kampanji objavljamo pravila za spremljanje volilne kampanje ob lokalnih volitvah, ki bodo v nedeljo, 18. novembra

V času volilne kampanje, ki se bo začela 19. oktobra  in končala 16. novembra ob opolnoči, to je 24 ur pred dnevom glasovanja, bo portal e_Maribor v novinarskih prispevkih spremljal pomembna dogajanja, povezana z volitvami.

Uredništvo portala e-maribor bo o načinu, obsegu in vsebini novinarskih prispevkov odločalo samostojno in skladno z uredniško politiko, zakonom in profesionalnimi standardi.

Portal se bo v skladu z Münchensko deklaracijo in novinarskim kodeksom izogibal objavi vsebin, za katere ni nobenega dvoma, da pomenijo sovražni govor ali klevetanje.

Plačana volilna propagandna sporočila z volilnimi oglaševalskimi vsebinami bodo na portalu objavljena z navedbo naročnika. Za vse kandidatne liste veljajo enaki pogoji oglaševanja in ceniki, kateri so objavljeni na spletni strani portala TUKAJ!

Portal e-maribor bo v skladu z uredniško politiko objavljal tudi strokovno izvedene raziskave javnega mnenja, pri čemer bodo navedeni naročnik, izvajalec, in metodologija raziskave.

Uredništvo portala e-Maribor

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
61%
8.8km/h
75%
12°C
14°
7°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.