Arsenovič za zgled drugim postavlja Zorana Jankoviča?

Saša Arsenovič
slika: FB profil Saše Arsenoviča

Vsi poznamo politika in ljubljanskega župana Zorana Jankoviča, njegove propadle in prezadolžene investicije, njegove sodne procese. Poznamo ga kot župana s številnimi aferami, poznamo ga po prisluhih v katere se je ujel z afero farmacevtka. Poznamo ga po arogancah njegovih sinov. A jankoviču se ne bo nič hudega zgodilo, dolgovani milijoni so baje odpisani, afera farmacevtka je padla, z afero Stožice pa se ukvarjajo vsi bolj obstransko. To je Zoran Jankovič.

In tu je kandidat za župana Maribora Saša Arsenovič. kandidat, ki podpira Zorana Jankoviča, nekateri bi dejali tudi, da ga postavlja za zgled tudi ostalim kandidatom za župana. Sicer pa je Arsenovič  tudi močno zadolžen, kot je poročal Požareport. Gre verjetno za celo najbolj zadolženega županskega kandidata v državi, saj naj bi po javno dostopnih podatkih trenutno dolgoval skoraj 8 in pol milijona evrov. Je pa zanimivo, da je  Kanglerju in Fištravcu na v Večerovem soočenju Arsenovič zabrusil, da če bi onadva v svojih 12-ih letih naredila pol toliko kot Jankovič, potem njemu ne bi bilo treba stati  tukaj. Ali bomo doživeli vladavino Zorana Jankoviča tudi v Mariboru?

Preberite tudi: Kandidat za župana MOM, tudi človek ki naj bi ugriznil svojega neposlušnega natakarja

Sicer pa ima, kot se je na soočenju izkazalo, Arsenovič, še en problem. Mešanje javnega in zasebnega posla, če postane župan Maribora. Arsenovič namreč trdi, da so zasebni posli pač zasebni posli, a mu župan Fištravec in tudi stroka odgovarja, Arsenovič ima problem, njegove mize stojijo na javni površini.

Ali kdo, pri tem mogoče vidi vzporednice med županom Ljubljane in kandidatom za župana Maribora?

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
78%
3.1km/h
100%
9°C
10°
8°
8°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.