Bandellijevo norčevanje iz obrambnega ministra Tonina

Marko Bandelli kovšca
slika: primorske novice

Fotografije ministra Tonina poškropljenega od glave do pete z blatom je na Twitter-ju sprožila različne asociacije ljudi. Se je pa iz ministra ponorčeval tudi poslanec Marko Bandelli.

Norčevanje poslanca Bandellija iz ministra Tonina?

“Še naprej bom na teren hodil v delovni obleki. Današnji obisk tankistov Slovenske vojske je znova dokazal, da poslovna obleka za teren pač ni primerna. Pika!,” je na Twitter-ju zapisal Matej Tonin, ki se vozi na tanku v beli srajci in hlačah, oboje poškropljeno z blatom. S tem seveda ni bilo popolnoma nič narobe, še več, širši javnosti je dal vedeti, da je delovni človek in pokazal, kako se na terenu zares dela.

Se je pa ob slike obregnil Marko Bandelli, katerega, roko na srce za vojaka zagotovo nebi vzeli.  Je pa ob Bandeliju vedno zanimivo gledati, kako se norčuje iz drugih ljudi, potem, ko je bil, kot minister v Šarčevi vladi pravi rekorder, Šarec je Bandellija namreč pozval k odstopu zaradi groženj ministra lokalnim politikom. Vladavina Bandellija, ki se danes norčuje iz ministrov, je trajala celih 66 dni.

Sicer pa je (bil) Bandelli zelo čustven minister. Njegovi otroci naj bi celo jokali, ko je odstopil, kot minister. Kako bodo šele, ko ne bo več poslanec.

Kar se pa tiče slik? Je to slika poslanca slovenskega parlamenta?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.