..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Drzen rop na Slomškovem trgu

slika je simbolna: The Best Bike Lock

Noč ima svojo moč, bi rekli nekateri. A takrat, ko so ulice prazne na vas prežijo tudi roparji. To se je zgodaj zjutraj zgodilo tudi 26 letnemu kolesarju.

Neznani storilec je nedeljo 2018, okoli pol enih zjutraj, na Slomškovem trgu v Mariboru tako močno porinil 26-letnega oškodovanca, ki je takrat prikolesaril mimo, da je ta padel s kolesa. Ležečega kolesarja je nato še večkrat udaril, nato pa mu odtujil mestno kolo znamke Electra, črne barve in sončna očala Police ter zbežal v neznani smeri. Materialna škoda znaša okoli 700 evrov

Čeprav je oškodovanec naznanil kaznivo dejanje šele ponoči, pa policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o tem, ali so opazili kolo znamke Electra, črne barve, da to sporočijo policiji.

Bodite previdni !

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
5.1km/h
75%
15°C
16°
14°
14°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.