Pred Maistrovim spomenikom smo razkrili člana Štajerske varde

slika: FB stran Slovenka TV

Afera “Šiško” noče in noče ponehati. Potem, ko so Šiška v nedeljo izpustili iz pripora, saj je bil sodnik prepričan, da tožilstvo ni v zadostni meri utemeljilo suma očitanega kaznivega dejanja, je Andrej Šiško danes sklical novinarje.

Andrej Šiško je sklical novinarsko konferenco pred spomenikom Generala Rudolfa Maistra. Kot vidite sem spuščen. Proti meni in komur drugemu, ki je bil na postroju Štajerske varde, nimajo zadosti dokazov. Mi ne želimo rušiti ustavni red in nebi želeli ustanoviti Deželo Štajersko izven meja Republike Slovenije. Delujemo v skladu z ustavo Slovenije,” je dejal Andrej Šiško, poveljnik Štajerske varde.

Smo pa prepoznali enega od pripadnikov Štajerske varde, ko se je na novinarski konferenci odkril. Po naših nepotrjenih informacijah naj bi šlo za člana Zedinjene Slovenije, Ivana Bolfeka.

Posnetek, ko se pripadnik Štajerske varde odkrije najdete TUKAJ.

Šiško je tudi zatrdil, da orožje na postroju varde, ni bilo pravo. Torej čisto nekaj drugega, kot je zatrjeval še pred enim tednom.

Ali bo Šiško ostal na prostosti, pa je odvisno od poteze zunaj obravnavnega senata tega sodišča, kateri bo o primeru “Šiško” odločalo predvidoma JUTRI.

MZ

VREME

Maribor
jasno
52%
2.6km/h
0%
26°C
28°
24°
26°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.