Fištravec vložil kandidaturo za župana MOM. Je višek glasov poklonil Arsenoviču?

Na družbenem omrežju Facebook se je vnela živahna razprava o tem, komu lahko Andrej Fištravec pokloni ali proda svoje overjene podpise za župana Maribora?

Andrej Fitravec je namreč šele danes vložil kandidaturo za župana Maribora, skupaj z overjenimi podpisi občank in občanov Mestne občine Maribor. Baje je zadostno število podpisov zbral že prejšnji teden. Dolgo zbiranje podpisov je praksa župana Fištravca. Vsakokrat pa se je govorilo, da so bili tako tudi tudi drugi “konkurenti” deležni nekaj glasov, saj so njegovi podporniki zbrali veliko podpisov tudi preko zakonsko določene meje.

Ob najavi kandidature Saše Arsenovića pa so želeli nekateri Mariborčani preko družbenega omrežja Facebook opozoriti na dolgoletno navezo med županom Fištravcem in Sašem Arsenovičem, ki naj bi se poleg zelo pogostih medsebojnih srečanj in kosil kalilo tudi v nekaterih uslugah, ki naj bi jih Fištravec naredil v njegovo korist. Pri tem se baje posebej izpostavlja občinski zgodovinski objekt Žički dvor na Lentu, ki naj bi ga MOM za smešno nizko ceno prodala Arsenoviču in več poskusov zaprtja Koroške ceste, za kar naj bi Arsenović močno pritiskal zadnjih nekaj let.
Baje naj bi  Fištravec, Arsenoviču podaril vse tiste podpise, ki jih je on doslej že zbral preko zakonsko določene meje. V kolikor navedbe držijo, pa se ob tem postavlja vprašanje, ali gre pri Arsenoviću res za neodvisnega kandidata, ali pa za neko mešanico aktualne in strankarske politike.

vir: Facebook

Očitno nekomu teče voda v grlo, ali pa so to le politično natolcevanje. Odgovor prepuščamo kar vam.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.