Foto dokaz: Koliko dobi upokojenka in koliko dobi migrant na mesec?

Res neverjetno. Objavljamo fotografiji o prejemku pokojnine in denarni pomoči, ki jo prejme migrant. Če sta fotografiji pristni in to drži, je to zagotovo znak za alarm.

Po družbenem omrežju Twitter sta zaokrožili fotografiji, koliko na svoj račun prejme slovenska upokojenka in koliko dobi na svoj osebni račun nekdo, ki se je priklatil od bog ve kod. Ko boste to videli, boste ostali brez besed, piše portal NOVA24.TV.

V Sloveniji velja rek, da je kovačeva kobila bosa. Očitno pa bomo v Sloveniji kmalu goli in bosi Slovenci, vsaj če primerjamo, koliko naj bi svoj račun prejela Slovenka, ki je 40 let garala in vplačevala v državno blagajno, in koliko migrant.

V Sloveniji se sicer iz dneva v dan pojavljajo nove zgodbe, kako vlada Marijana Šarca vedno najde denar za migrante, nazadnje se je govorilo o kar 150 milijonih evrov na leto. Vedno znova naj bi se odpirale nove ponudbe o več tisočih kosov oblačil, raznih pripomočkov, postelj, hrane, ki so namenjeni migrantom, medtem ko za Slovenke in Slovence – tudi naše najmlajše – ne ostane skoraj nič.

Medtem ko prvi uživajo v prvovrstnih obrokih in nastanitvah, pa je za Slovence očitno dovolj dobro, da se komaj prebijejo iz meseca v mesec. Do kdaj bo še tako?

VIR: Nova24.TV

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
92%
100%
19°C
21°
18°
18°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
15°
Tue
16°
Wed

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA