Foto dokaz: Koliko dobi upokojenka in koliko dobi migrant na mesec?

Res neverjetno. Objavljamo fotografiji o prejemku pokojnine in denarni pomoči, ki jo prejme migrant. Če sta fotografiji pristni in to drži, je to zagotovo znak za alarm.

Po družbenem omrežju Twitter sta zaokrožili fotografiji, koliko na svoj račun prejme slovenska upokojenka in koliko dobi na svoj osebni račun nekdo, ki se je priklatil od bog ve kod. Ko boste to videli, boste ostali brez besed, piše portal NOVA24.TV.

V Sloveniji velja rek, da je kovačeva kobila bosa. Očitno pa bomo v Sloveniji kmalu goli in bosi Slovenci, vsaj če primerjamo, koliko naj bi svoj račun prejela Slovenka, ki je 40 let garala in vplačevala v državno blagajno, in koliko migrant.

V Sloveniji se sicer iz dneva v dan pojavljajo nove zgodbe, kako vlada Marijana Šarca vedno najde denar za migrante, nazadnje se je govorilo o kar 150 milijonih evrov na leto. Vedno znova naj bi se odpirale nove ponudbe o več tisočih kosov oblačil, raznih pripomočkov, postelj, hrane, ki so namenjeni migrantom, medtem ko za Slovenke in Slovence – tudi naše najmlajše – ne ostane skoraj nič.

Medtem ko prvi uživajo v prvovrstnih obrokih in nastanitvah, pa je za Slovence očitno dovolj dobro, da se komaj prebijejo iz meseca v mesec. Do kdaj bo še tako?

VIR: Nova24.TV

M.G.

VREME

Maribor
delno oblačno
54%
3.1km/h
46%
26°C
27°
23°
26°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.