Odprtje stojnice MO SDS Maribor

Na letošnjih lokalnih volitvah v Mariboru sodeluje tudi mariborski odbor SDS s svojo listo. Kot županskega kandidata podpirajo gospoda Franca Kanglerja. Prepričani so, da bodo na volitvah dosegli dober rezultat. Nenazadnje so na državnozborskih volitvah v Mariboru zmagali v vseh volilnih enotah, SDS pa je prvič v zgodovini samostojne Slovenije iz Maribora dobila tudi poslanca.

Sicer pa je mestni odbor SDS Maribor danes odprl tudi stojnico, kjer so danes ponujali tudi domačo glasbo, kranjsko klobaso, domače vino in mošt, ter veliko drugih reklamnih artiklov. Strojnico je obiskal tudi kandidat za župana, katerega podpira tudi stranka SDS Franc Kangler.

Kot je predsednik odbora SDS Maribor, Zvonko Zinrajh povedal za oddaja V Fokusu, SDS verjame v zmago Franca Kanglerja v boju za župana Maribora in liste SDS za mestni svet. Po njegovem mnenju precejšnja številčnost kandidatov za župana Maribora ne prispeva k kvaliteti. Širina številnih strank in list, ki se potegujejo za vstop v mestni svet pa lahko pomeni tudi napredek.

SDS  Maribor poudarja razvoj malega gospodarstva, črpanja evropskih sredstav, skrb za socialo, brezdomce, mlade. Je pa problem velike zadolženosti občine, tudi pri črpanju evropskih sredstev.  Država pa mora spremeniti tudi svojo politiko do regij in tudi Mariboru nameniti več denarja za razvoj, ne samo Ljubljani.

Zmagovita kombinacija Franc Kangler in SDS?

.

VREME

Maribor
oblačno
76%
2.6km/h
100%
9°C
11°
8°
9°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.