Franc Kangler ne sprejme Partljičevega opravičila

Franc Kangler.

Franc Kangler je o novi manipulativni provokaciji s strani Partljiča jasen: “Tega opravičila ne sprejmem, javno sem Partljiča pozval, da naj se kot slovenski pisatelj opraviči mojemu otroku, ki mu je storil veliko krivico., piše Nova24TV.

Politiku se ni potrebno opravičevati, saj v politiki ni zamer, kar sam kot dolgoletni politik LDS dobro ve. Res pa je, da je kot bivši član LDS dolga leta izkoriščal svoj vpliv za svoje interese, ko je stranka razpadla, jo je pa zapustil. Spomnimo, da je Partljič tudi sam kandidiral za župana leta leta 1998, kjer je dobil le 17% glasov. Takrat je bila njegova stranka LDS v vzponu.

Kangler, Partljiču sporoča tudi: “Ponosen sem, da sem Štajerec, v sebi nosim štajersko srce! Žal mi je, da je bil Partljič v preteklosti velikokrat na strani drugih interesov, kot lahko tudi drugi sodelavci potrdijo, da je velikokrat glasoval proti mestu Maribor.” Medtem, ko je bil Kangler leta 1991 pripravljen umreti za Slovenijo, je Partljič danes dežurni za blatenje osamosvojiteljev. “Kar se tiče moralno-etičnih obtožb, Partljič je zadnji, ki me lahko glede tega obtožuje.

Preberite tudi: Tone Partljič napisal opravičilo Francu Kanglerju

Kangler je jasno tudi povedal: “Leta 1991 sem bil pripravljen osebno umreti za Slovenijo, za katero sem se boril, zato si želim pravičnosti in poštenosti do vseh v tej državi ne glede na narečje, ki ga nekdo govori. Partljič ni sin takšnega kova, pač pa je sin tistega, ki dela iz ozadja. Zanimivo je, da vedno pokličejo njega, ko je potrebno blatiti tiste, ki so nam priborili samostojno Slovenijo” .

vir: Nova24TV

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA