Kako je Branko Grims v Tarči zaprl usta Socialnim demokratom?

Branko Grims, zajem zaslona

Tarča, oddaja na TV Slovenija, kjer se neprestano napada Janševa vlada, je tokrat postregla s temo protestov, ki so se sprevrgla v nasilne.

Branko Grims v Tarči dobesedno zaprl usta Socialnim demokratom!

Veliko sivih las v tokratni oddaji Tarča je Branko Grims, poslanec SDS, povzročil Socialnim demokratom in jim dodobra nalil čistega vina. Tako so se tudi eksplozivno odzvali na družbenih omrežjih. Kjer so dodali, da Branko Grims laže. Zapisali so: “Ko se poslanec SDS Branko Grims v Tarči brezsramno laže in manipulira javnost z zlepljenkami je potrebno odreagirati in povedati resnico!

Seveda se Grims popolnoma nič ni zlagal, kot tudi ni kazal zlepljenke, ampak originalne slike enega od neprijavljenih shodov, katerega se je udeležil tudi vidni član stranke SD Jernej Štromajer. Razlika je v tem, da se Štromajer udeležil neprijavljenega shoda, kjer so nosili sovražna gesla. Ta skupina protestnikov je tudi preprečevala, drugi skupini PRIJAVLJENEGA shoda gibanje po Ljubljani in nosila sovražna gesla-

Tako pa je Branko Grims, povedal gostu v studiu, poslancu SD, Matjažu Nemcu, kar mu gre:

Resnica včasih zelo boli, še posebej Nemca, ki je Sloveniji obljubil, da ko bodo oni (beri, ponosni nasledniki zveze komunistov) prišli na oblast, bodo raziskali ozadje policijske intervencije na nasilnih protestih. No, tudi Nemcu so včasih dovoljene sanje!

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.