..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Kaj se dogaja na tem posnetku?

Pred nekaj dnevi je na spletnih družbenih omrežjih zaokrožil posnetek, na katerem je prišlo do aretacije osebe. Prisotnih je bilo več vozil Policije, policijski službeni pes in več policistov. Oseba, ki je ženskega spola, je na začetku padla na tla, medtem ko se je od zadaj vidna avtovleka.

Nato posnetek preskoči na drugo dogajanje, kjer je skupina policistov odvlekla drugo oseba stran od avtomobila, ki je parkiran na robu ceste. Na drugi strani, na pločniku, pa leži oseba, ki jo na tleh zadržuje policist, ki je obkrožen s sodelavci.

Ob tem snemalec vzklika, naj se policisti umirijo, z besedami: “Umiri svoje, ko bo pa kiri froca zadavil, se bote pa potem špilali na sodišči”. Po posnetku, ki pa je prišel ven danes, smo opazilim da je na njem bil zraven kamere tudi Andrej Šiško, kar bi se lahko povezalo z emblemom njegove stranke v kotu posnetka. Tako da se v tem delu vidi še drugi zorni kot. Kakor tudi identiteta ženske. Ta je Petra Veber, ki se je pojavila že lani kot ženska, ki snemala nepravilno parkiranje policista na Koroškem.

Dejanskega vzroka aretacije Petre, pa še vedno ni razkritega. Zaenkrat še nismo uspeli dobiti informacij.

https://www.youtube.com/watch?v=_FKYB0EZuiY

L.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
52%
1km/h
0%
6°C
9°
5°
7°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.