Nekaterim se v času koronavirusa res dogaja. Oziroma, lahko bi rekli, da jim je koronavirus namesto na pljuča, vpliva na možgane, da lahko klobasajo neumnosti.

Levičarske neumnosti o koronavirusu

Slovenija se bo tudi v letu 2021 spopadala z največjo zdravstveno krizo imenovano koronavirus. Čeprav smo nekateri že počasi naveličani ukrepov in omejitev, ki jih priporoča zdravstvena stroka, pa se moramo vsi skupaj še kako potruditi, da nam bo na koncu res uspelo in da bomo skupaj odšli, kot zmagovalci.

Prav vsi, smo v istem čolnu, pa čeprav se nekateri t.i. “zdravstveni” strokovnjaki, ala Potrč, še vedno najdejo in na družbenih omrežjih klobasajo neumnosti, kako je potrebno vse odpreti, kako naj odvržemo maske in da je koronavirus le malo močnejša gripa.

A novi virus žal ne izbira barve ter spola, ne izbira med neumnimi in pametnimi, če bi, potem takih neumnosti, kot jih je z javnostjo delila (očitno “doktorica”) Blaženka Blažka Radoja nebi slišali. Za tiste, ki imate radi pravljice pa ji prisluhnite na spodnjem videu.

Vsi ostali, katerim je zdravje sebe in vaših bližnjih še veno najbolj pomembno, pa polagamo na srce, da bomo v boju zoper koronavirus zmagali le skupaj, brez blodenj in zavajanj, kot jih prikazujejo nekateri.

PM