Ko se predsedniški kandidat Ivo Vajgl enostavno zlaže!

Ivo Vajgl, slika Morel.si

Maribor ni mesto, ki bi predsedniškega kandidata Iva Vajgla ravno častili, čeprav je rojen Mariborčan. Na zadnjem predvolilnem dogodku, ga je namreč poslušalo le 5 ljudi, kot smo poročali tudi na našem portalu TUKAJ!

Na tem dogodku je bil, zanimivo, edini od predstavnikov medijev le novinar Bojan Požar. Očitno so manjkali celo Vajglu bolj ljubi novinarji Večera? Se je pa Ivo Vajgl, kot piše Bojan Požar, kot edinemu prisotnemu novinarju, kaj hitro zlagal. Dejal je namreč, da ga pri  njegovi kandidaturi podpira stranka DeSUS in da mu je to povedal, ko sta se usedla skupaj, predsednik Desusa Ljubo Jasnič

A stranka DeSUS ne podpira nobenega od kandidatov za predsednika RS, je sporočil Ljubo Jasnič in se odzval na besede kandidata Iva Vajgla. “Podpora kandidatom je osebna odločitev članov stranke in ne stranke. To sem kandidatu gospodu Ivu Vajglu povedal na razgovoru 13. 9. 2022, ko sta se usedla skupaj,” je za portal Požareport dejal Ljubo Jasnič.

Torej se je Vajgl kratko in malo zlagal. Podobno, kot Marta Kos, ki je za naš portal dejala, da ni bila nikoli sodelavka UDBE. Pri tem pa je najbolj zanimivo prav to, da pa Vajgla, kot predsedniškega kandidata podpira ravno nekdanji predsednik Milan Kučan.

Mogoče pa lahko skupaj, še naprej, lažje lažeta ljudem?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
80%
1.5km/h
0%
12°C
14°
10°
11°
Tue
9°
Wed
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA