Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Ko se predsedniški kandidat Ivo Vajgl enostavno zlaže!

Ivo Vajgl, slika Morel.si

Maribor ni mesto, ki bi predsedniškega kandidata Iva Vajgla ravno častili, čeprav je rojen Mariborčan. Na zadnjem predvolilnem dogodku, ga je namreč poslušalo le 5 ljudi, kot smo poročali tudi na našem portalu TUKAJ!

Na tem dogodku je bil, zanimivo, edini od predstavnikov medijev le novinar Bojan Požar. Očitno so manjkali celo Vajglu bolj ljubi novinarji Večera? Se je pa Ivo Vajgl, kot piše Bojan Požar, kot edinemu prisotnemu novinarju, kaj hitro zlagal. Dejal je namreč, da ga pri  njegovi kandidaturi podpira stranka DeSUS in da mu je to povedal, ko sta se usedla skupaj, predsednik Desusa Ljubo Jasnič

A stranka DeSUS ne podpira nobenega od kandidatov za predsednika RS, je sporočil Ljubo Jasnič in se odzval na besede kandidata Iva Vajgla. “Podpora kandidatom je osebna odločitev članov stranke in ne stranke. To sem kandidatu gospodu Ivu Vajglu povedal na razgovoru 13. 9. 2022, ko sta se usedla skupaj,” je za portal Požareport dejal Ljubo Jasnič.

Torej se je Vajgl kratko in malo zlagal. Podobno, kot Marta Kos, ki je za naš portal dejala, da ni bila nikoli sodelavka UDBE. Pri tem pa je najbolj zanimivo prav to, da pa Vajgla, kot predsedniškega kandidata podpira ravno nekdanji predsednik Milan Kučan.

Mogoče pa lahko skupaj, še naprej, lažje lažeta ljudem?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
60%
8.8km/h
0%
14°C
16°
13°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.