Fištravec baje še ni zbral potrebne podpise za župana MOM?

slika: FB profil Lidije Divjak Mirnik

Po dobrih 2 tednih in pol aktivnega zbiranja podpisov podpore, jih imamo dovolj. Hvala Maribor! S temi besedami se je na svojem FB profilu pobahala kandidatka za županjo in poslanka Lidija Divjak Mirnik.

Spomnimo, to je mestna svetnica LPRja, ki se je pred državnozborskimi volitvami odločila kandidirati za stranko LMŠ, in se s pičlimi 800 glasovi prebiti v parlament. No očitno pa to le ni sanjska služba Lidije Divjak Mirnik, saj bi rada postala raje županja mesta Maribor.

Baje je podpise zbrala tudi Melita Petelin, ki prav tako kandidira s podpisi volilk in volilcev.

Je pa presenetljivo, da sta obe kandidatki zbrali potrebne podpise (708) pred županom Andrejem Fištravcem, ki jih še vedno zbira.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.