Zveza potrošnikov Slovenije je ocenjevala tri mariborske picerije

slika je simbolna

Na podlagi rezultatov ankete je Zveza potrošnikov Slovenije izbrala 10 ponudnikov, pri katerih sodelujoči v anketi najpogosteje naročajo dostavo pice. Pri 5 ponudnikih v Ljubljani, 3 v Mariboru in dveh v Kopru so po telefonu naročili pico margerita. Zaradi povečane ponudbe naročanja preko spletnih portalov so pri dveh ponudnikih poleg naročila po telefonu opravili še naročilo preko spletnega portala ehrana.si. Vse pice so naročali v času malice med delavniki okrog 11. ure z iste lokacije v posameznem kraju.

In kako so se odrezale tri mariborske picerije? Pizzeria Maxi, pizzeria Vivaldi in pizzeria Ali. Za pico margerita z dostavo je bilo potrebno v  Mariboru odšteti manj kot 8 evrov, a so tudi pice v primerjavi z Ljubljeno manjše (v premeru od 25 do 33 centimetrov, med tem ko v Ljubljani merijo od 31 do 40 centimetrov). Ponudnika Vivaldi in Ali poleg pice zaračunata tudi dostavo, Ali zaračuna tudi škatlo, a na spletni strani podatka o tem ni, Poleg tega pa so v Aliju neprijazni, je ugotovila Zveza potrošnikov Slovenije. Prav tako na dodatne stroške ne opozarjajo ob naročilu po telefonu.

ime picerije cena izdelka  čas dostave premer v cm  prijaznost
picerija Ali 7.90 € 24 min 31 cm nezadovoljiva
picerija Maxi 7.30 € 41 min 25 cm zelo dobra
picerija Vivaldi 6.80 € 28 min 31 cm zelo dobra

 

slika: potrosnikovzoom.si

slika: potrosnikovzoom.si

slika: potrosnikovzoom.si

Kdo pa ima po vašem mnenju najbolj okusne pice, to pa je odvisno od okusa vsakega posameznika.

Več o akciji Zveze potrošnikov Slovenije si lahko preberete TUKAJ.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.