slika: družbeno omrežje

Protesti biciklistov, ki protestirajo proti vsem, samo, da ni Janša so tudi v petek “biciklirali” po Ljubljani. Tudi “kulturnik” reper Zlatko, ki je celo nagovoril ljudi. Upam, da jim je povedal koliko denarja je v času korona “krize” dobil od države.

Policija ukrepala proti nestrpnežem

Policija je nekatere dele mesta zaprla za promet, ponekod pa promet usmerjala. Protestniki so na križišču Slovenske in Šubičeve ulice poskušali premakniti ograjo, ki je preprečevala dostop po Šubičevi ulici, a so policisti to preprečili, pri čemer do izgredov ni prišlo. So pa policisti na policijsko postajo odpeljali znanega storilca ki je promoviral napis “smrt janšizmu”.

Lepa gesta motoristov

Bolj odločno, energično in spoštovanja vredno so se pa odzvali motoristi. V znak spoštovanja so se ustavili pred “jarmom komunizma”, našo “javno” RTV hišo. Z zapisanimi črkami na hrbtih rumenih odsevnih telovnikov so se postavili pred stavbo in oblikovali napis Hvala vladi! Z zapisom Hvala! so se pred Univerzitetnim kliničnim centrom Ljubljana zahvalili tudi zdravstvenim delavcem.

MG