Na domu Borisa Tomašiča spet policisti. Tokrat po pomoti?

zajem slike

Danes zjutraj je varnostna kamera na domu televizijskega voditelja Borisa Tomašiča posnela dva policijska avta in kombi. 

Gre za ustrahovanje? Šlo je namreč že za drugi obisk policije v manj kot sedmih dneh. V sredo 29. maja je namreč na njegovem domu in v prostorih Nove24TV potekala policijska racija, v kateri so Tomašiču zasegli mobilni telefon in računalnik, kljub temu, da v zadevi, ki jo preiskujejo, ni osumljen kaznivega dejanja, kot tudi ne Nova24TV. Na vprašanje po kaj so prišli, so rekli, da so se zmotili in odšli. 


Voditelj oddaje “Kdo vam laže” je ponovno pozval Novo Slovenijo, katere poslanec Janez Žakelj vodi komisijo KNOVS (Komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb), naj končno opravi nadzor na policiji. Komisija je nazadnje zavrnila poziv, z odgovorom, da za to nima pravnih pristojnosti –  kljub temu, da so se tovrstni nadzori v preteklosti že izvajali. 

Tako ustrahovanje družine Tomašič, je nesprejemljivo in deležno vsake obsodbe. Bo zato kdo odgovarjal?

VREME

Maribor
oblačno
80%
1.5km/h
100%
19°C
20°
17°
18°
Tue
17°
Wed
15°
Thu
18°
Fri
20°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.