Na Reki policija pridržala navijače Maribora

slika je simbolna (pixabay)

Kultna tekma na hrvaški Reki je doživala velik nogometni spektakel, saj sta se na Kantridi pomerili moštvi NK Rijeka in NK Maribor.

Zaradi alkoholiziranosti, uporabe pirotehničnih sredstev, kaljenja reda in miru, žaljenja in še česa je reška policija po sobotni prijateljski tekmi med Rijeko in Mariborom pridržala 30 oseb, med katerimi je bilo kar 17 mariborskih navijačev.

Med potekom tekme in po koncu so pridržali kar 30 oseb, med katerimi je bilo 13 navijačev reške ekipe ter 17 navijačev vijoličastih. Vse pridržane so ovadili sodniku za prekrške po zakonu o preprečevanju neredov na športnih dogodkih, tri pa zaradi žalitev in omalovaževanja policistov. Med slednjimi so 32-letni slovenski državljan ter dva hrvaška državljana, piše Večer.

Prijateljska tekma med Mariborom in  Rijeko je bila prvič po treh letih odigrana na legendarnem reškem stadionu Kantrida. Gostitelji pa so zmagali z 4:0.

MZ

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
93%
1km/h
15%
13°C
15°
13°
13°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.