Nagajanje? 8. marec vabi na novinarsko konferenco na isti dan, uro in mesto, kot Rupar!

Nika Kovač, slika družbena omrežja

Danes bosta za jesensko vročico D poskrbela liderja obeh Inštitutov, Nika Kovač in Pavel Rupar, ki sta ob istem času in na istem mestu na Trgu republike ob 11. uri napovedala vsak svojo tiskovno konferenco.

Zanimivo. V sredo , 8. nov., 20:31 (pred 7 dnevi) je društvo 1. oktober na elektronske naslove medijev poslal vabilo za tiskovno konferenco Pavla Ruparja, Potem pa, kot iznenada je vabilo za tiskovno konferenco včeraj poslala tem istim medijem še Nika Kovač in in Inštituta 8. marec, Torej ob isti uri, na isti dan, na istem mestu. Nagajanje?

Z vsemi triki in žavbami namazan inštitut 8. marec, je očitno še zadnja rešilna bilka levičarskih “plesalcev” da s zoperstavijo zoper vse bolj nezadovoljne upokojence. Nagajanje, pa je očitno njihov glavno moto. Upajmo le, da bo policija kje v bližini!

vir: Topnews

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.