Nastala je zabavna parodija o petju predsednice državnega zbora!

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike RTV

Odzivi na petje na predsednice državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, na partizanski proslavi  nikakor ne pojenja.

Družbena omrežja so dobesedno pregorela zaradi “fušanja” ob petju predsednice Državnega zbora na eni izmed partizanskih proslav. Kaj si je sploh mislila Urška Klakočar Zupančič da je zapela pesem, kjer  jo je zapela s popolnoma napačno intonacijo in očitno brez posluha. Nekateri so njeno petje označili kar za kruljenje. Je to tisti njen populizem, o katerem je govoril poslanec NSi Reberšek?

Se je pa našel nekdo, ki je na družbeno omrežje dodal zabavno parodijo iz filma z originalnim naslovom Kdo tam poje (Ko to tamo peva”) z Urško Klakočar Zupančič v glavni vlogi. In šaljivo zapisal: Za domovino z UKZ naprej!”

To parodijo si res morate ogledati:

Tu pa je še nekaj odzivov na Urškino (nerodno) petje:

družbena omrežja

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.