Objavljamo datume posameznih izplačil iz PKP7

denar, številke
slika je simbolna (pixabay.com)

Vlada je z zadnjim PKP 7 obljubila pomoč praktično vsem. od kmetov, upokojencev, do študentov, družinam ipd. Kdaj bodo izplačila na vašem računu?

Kdaj bodo posamezna izplačila?

Gre za solidarnostno pomoč, in kot radi rečemo v naši državi, podarjenemu konju se ne gleda v zobe. Tako kot je bilo veliko polemik, ko je vlada državljanom »podarila« turistične bone, se zdaj znova oglašajo mnogi, predvsem na levem političnem polu, kjer praktično niso zadovoljni z ničemer.

  • Dodatek za veliko družino: do 31. januarja
  • Dodatek za študente: do 31. januarja
  • Dodatek 50 evrov za vsakega otroka: do 31. januarja
  • Dodatek za novorojence: do 31. marca
  • Dodatek za starejše in kmete z nizkimi prejemki: do 31. januarja
  • Dodatek za upokojence je že bil izplačan.

PKP 7 predvideva 50 evrov solidarnostnega dodatka za vsakega otroka. Prejme ga eden od staršev oziroma rejnik otroka do starosti 18 let s stalnim ali z začasnim prebivališčem v Sloveniji, ki dejansko živi v Sloveniji.

Od 14. januarja je na portalu euprava na voljo vloga za solidarnostni dodatek v višini 150 evrov, ki ga za študente predvideva sedmi protikoronski paket. Oddajo jo lahko do konca januarja, potem to ne bo več mogoče. Nekateri so dejali, da je to miloščina, a če kdo te miloščine ne želi, mu vloge ni potrebno oddati.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
70%
3.1km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.