Padel je še en postopek proti Kanglerju!

Še ena Kanglerjeva bitka je dobljena. Tudi proti podporniku Saša Arsenoviča, sodniku Janezu Žerovniku, saj je Murskosoboška sodnica  s tem, ko je podvomila o nepristranskosti sodnika Žirovnika, ki je podpisal vse odredbe proti Francu Kanglerju, naredila podlago, da je tožilstvo odstopilo od pregona tudi v primeru Kolektor

Tako je v  seriji kazenskih postopkov zoper nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja je padel še en – zadeva Kolektor. Murskosoboški tožilec Drago Farič je v torek umaknil obtožnico proti Kanglerju in soobtoženima Milici Simonič Steiner, ki je bila času Kanglerjevega županovanja direktorica na mestni upravi, in vodji urada za komunalo Viliju Eisenhutu.

Podlago za odstop od pregona, je dala sodnica Natalija Goldinskij Husar, ko je 20. novembra letos podvomila o nepristranskosti preiskovalnega sodnika Janeza Žirovnika, ki je podpisal vse odredbe za prikrite ukrepe proti Kanglerju in soosumljenim.

Vsi ti zavrženi in dobljeni procesi na sodišču samo pričajo o tem, do kam lahko sežejo lovke nekaterih ljudi.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.