Poglejte tega malega matematičnega genija, 6-letnega Edvarda Kaloha

slika: zajem slike , Youtube
Poglejte tega malega matematičnega genija, 6-letnega Edverda Kaloha

Jaboljko ne pade daleč od drevesa, oziroma v tem primeru od sorodstva. Poglejte kako je mali matematični genij 6-letni Edvard Kaloh iz Maribora, s svojim znanjem navdušil svet.

Tudi v Mariboru imamo prave male genije, ki pri šestih letih obvladajo matematične račune bolje kot marsikateri odrasli človek. To je zgodba o komaj 6-letnem Edvardu Kalohu, Na delavnici International Brainobrain Competition 2022 pokazal impresivno matematično znanje.

Mali genij je kar v angleškem jeziku pravilno odgovarjal na zastavljene matematične račune – šlo je za posebno delavnico priznanega tekmovanja International Brainobrain Competition 2022. Od 36 računov jih je Edvard pravilno in samo v nekaj sekundah rešil kar 35.

Z njim se je pohvalil tudi poslanec SDS Dejan Kaloh!

Vir: Politikis

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.