Pogrešate izvenkrmne motorje za čolne?

Slika: policija

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor so ob 1.20, na počivališču Maribor, ob avtocesti A1 Maribor – Šentilj, v smeri proti Šentilju, ustavili osebni avtomobil znamke Volkswagen Sharan, romunskih registrskih številk.

Pri pregledu vozila so ugotovili, da 28-letni Romun v njem prevaža štiri izven krmne motorje za čolne znamk Suzuki in Yamaha, na katerih so bili prerezani električni kabli. Zaradi tega in ker voznik o teh motorjih ni imel nobene dokumentacije, policisti sumijo, da so bili motorji ukradeni. Vozniku so motorje zasegli, njega pa pridržali. Tuje varnostne organe so že zaprosili za preverjanje ali beležijo tatvine takih motorjev. Jih pogrešate?

slika PP

slika PP

slika: PP

slika PP

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.