POLICIJA – Kratek statistični pregled dogajanj zadnjih 24 ur, 15. 11. 2021

Policija poročilo, slovenska policija

V preteklih 24 urah so na telefonsko številko policije 113 prejeli 915 klicev, med njimi 3 nujne. Med 338 interventnimi dogodki, v katerih je bilo potrebno naše posredovanje, so med drugim obravnavali 44 kaznivih dejanj, 35 kršitev JRM in 69 prometnih nesreč.

Med kaznivimi dejanji so zabeležili 14 poškodovanj tuje stvari, 13 tatvin, 12 vlomov, 2 ponarejanji listin ter po 1 kaznivo dejanje nasilja v družini, ogrožanja varnosti in povzročitve telesne poškodbe.

Da bi zaščitili žrtve nasilja v družini, so 1 osebi izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Zaradi kršitev JRM so 18 krat posredovali na javnem kraju in 17 krat v zasebnih prostorih. Pridržali so 1 kršitelja, ki je kljub opozorilu nadaljeval s prekrškom.

V 64 prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v preostalih 5 so se udeleženci lažje telesno poškodovali. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali 1 voznika in zaradi storitev hujših prekrškov v cestnem prometu 9 voznikom zasegli vozila.

V zadnjih 24 urah so bile nezakonitega prehoda državne meje obravnavane 3 osebe, vse na območju PU Maribor. Vsi so državljani Kosova.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.