Zagorelo v UKC Maribor

požar

Okoli pol treh je prišlo do požara v UKC Maribor. Po nepreverjenih podatkih naj bi zagorelo v dvigalu na oddelku za nuklearno medicino. Do požara naj bi prišlo , ker naj bi zagorela luč v dvigalu. Na terenu je večje število gasilcev, po naših podatkih je na terenu okoli 30 gasilcev iz PGD Studenci in Gasilske brigade Maribor.

Več informacij bo znanih v naslednjih urah.

Zagorelo je tudi ob 16.28 je ob Tržaški cesti v Mariboru, kjer je zagorel lesen objekt. Posredovali so gasilci GB Maribor, ki so požar pogasili. Ostrešje objekta velikosti 5×4 metre je uničeno.

Včeraj ob 19.39 pa je zagorelo tudi v Biljah, občina Maribor, zagorelo v enem od prostorov stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci GB Maribor in PGD Pobrežje, ki so ogenj omejili in pogasili ter pregledali in prezračili prostore.

MZ

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.