Pozor! V Mariboru neznanec nadleguje deklice!

Slika: policija

Pred dnevi je po družbenem omrežju facebook zaokrožilo opozorilo vsem staršem, naj pazijo na svoje otroke in naj bodo še posebej pozorni.  Eno izmed deklic je namreč na poti v šolo, na Pobrežju pri kurilnici, nadlegoval neznanec. Bilo je na poti v šolo, punčka je pravilno odreagirala, saj je pričela kričati in brcati, ko jo je zgrabil, zatem jo je le. spustil. Ko je odšla naprej, se je obrnila, zatem, pa ji je pokazal penis. Deklica je zatem poklicala starše, ti pa so poklicali policijo, ki je takoj pričela akcijo iskanja perverzneža.

Zgodilo se je okoli 7.40, moški je bil oblečen v kavbojke in temno modro majico, suh, visok okrog 180, star približno 40-45 let. Stekel je proti kurilnici.

Na policiji pravijo, da v predmetni  zadevi poteka predkazenski postopek, v katerem policija zbira obvestila in izvaja druge potrebne ukrepe. Več podatkov pa zaradi interesa nadaljnjih kriminalističnih postopkov, zaščite mladoletnih oškodovancev ter občutljivosti kriminalistične preiskave ne morejo posredovati.

Starši, bodite pozorni na otroke in jih posvarite pred nezaželenimi ljudmi.

vir:maribor24.si

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.