Tako je Romana Tomc (SDS), zaprla usta Ireni Jovevi (Svoboda). #video

Irena Joveva in Romana Tomc, zajem slike POP TV

Včeraj so se na eni izmed komercialnih televizij soočili nosilci list devetih strank. Tistih katerim po javnomnenjski raziskavi kaže najboljše.

Na POP TV so pripravili veliko soočenje pred nedeljskimi evropskimi volitvami. Tako so se soočili nosilci list devetih strank in med ostalim soočili stališča glede Palestine in pravice do splava. Romana Tomc (SDS) pravi, da gre pri priznanju Palestine za veliko sprenevedanje vladnih koalicijskih strank: »V SDS želimo preprečiti takojšnje priznanje Palestine, ker mislimo, da ni pravi čas,« je dejala. 


Sta se pa na soočenju udarili Irena Joveva in Romana Tomc,. No, slednja je kandidatki Svobode Jovevi zaprla usta. Vlado Janeza Janše je namreč Joveva obtožila da je sejala zlo v Sloveniji. Seveda pa ji Tomčeva ni ostala dolžna in je hitro spravila na realna tla. Spomnila jo je na sprenevedanje predsednika njene stranke Svoboda, Roberta Goloba, ki je delal, da bi RTV in policijo rad rešil Janšizma. Poleg tega pa je Jovevo spomnila, da se ni oglasila ob zapisih in vzklikih smrt Janšizmu ob nedovoljenih protestih. “Vi ste sejali zlo, danes pa žanjete marsikaj. To kar delate, je ravno obratno tistemu kar govorite. Govorite lepo, delate grdo!” je svoje povedala Romana Tomc kandidatki za Evropske volitve, Jovevi iz Svobode.

Tomčeva je na soočenju dejala tudi da podpisa Niki  Kovač, za varen in dostopen ni oddala, saj meni, da gre za zlorabo vprašanja v politične namene. Tomčeva tudipozvala k oddaji glasu v nedeljo, ne na predčasnih volitvah. “Kajti te predčasne volitve imajo nad sabo neko senco dvoma. Nismo uspeli z našo zahtevo, da se volilni lističi preštevajo sproti, zato mislimo, da je najbolj varno, če glasujete kar v nedeljo,” je dejala.

(video/vir: POP TV)

VREME

Maribor
jasno
50%
3.6km/h
0%
27°C
27°
23°
26°
Mon
19°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
20°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.