Tekma NK Maribor in NK Olimpija Ljubljana

Danes sta se v 24. krogu, v Ljudskem vrtu ob 20:30, spopadla NK Maribor in NK Olimpija Ljubljana.

V ekipi NK Maribora so bili Handanović, Milec, Ivković, Šuler, Viler, Dervišević, Pihler, Kramarič, Hotić, Zahović, Tavares, Cotman, Rajčević, Vrhovec, Ahmedi, Vršič, Mešanović, Mlakar skupaj s trenerjem Darkom Milaničem. Medtem pa so bili gostje NK Olimpija Ljubljana, v zasedbi Ivačič, Apau, Ilić, Uremović, Štiglec, Miškić, Čanađija, Tomić, Davidson, Kronaveter, Issah, Vodišek, Zarifović, Kapun, Savić, Alves, Vombergar, Benko pod okrijem Igorja Biščana.

V tretji minuti se je žoga od Daria Čanađije odbila v go in tako je padla prva točka za nogometaše Olimpije. V dvanajsti minuti je Maribor dal svoj prvi zadetek, Luka Zahović je zadel po podaji Martina Mileca. Nato so sledile bliskovite akcije Maribora, vse do konca prve polovice.

V drugi polovici tekme v 52. minuti je padel gol in sicer s strani Luka Zahovića, ki je zadel že drugič po podaji Marcosa. V 74. minuti je Kronaveter zadel enajstmetrovko, zaradi Handanovića, ki je ustavil  Savića, katerii je sam tekel proti golu. Nato so Mariborčani izvedli še nekaj nevarnih akcij, a brez uspeha. V devetdeseti minuti je Vombergar zadel še zadnji gol za Olimpijo in s tem povedel na 3:2 za Ljubljano. Sledile so štiri minute sodnikovega podaljška, kjer so Mariborčani oblegali vrata Olimpije, a brez uspeha. Tako je NK Olimpija Ljubljana premagala NK Maribor v Ljudskem Vrtu v Mariboru.

L.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.