V Maribor prihajajo lutke

Od leta 1990 Lutkovno gledališče Maribor organizira mednarodni festival Poletni lutkovni pristan, ki ostaja stalnica poletnega dogajanja v mestu.

Tako se v soboto, 4. tega meseca, začenja 29. Poletni lutkovni pristan. Festival bo do 30. avgusta ponudil več kot dvajset domačih in tujih predstav ter nekaj spremljevalnih dogodkov.

Vstopnice za predstave v Lutkovnem gledališču Maribor so po simbolični ceni 1 eur na voljo pri blagajni gledališča in na spletu. Predstave v Art kampu v parku in pred UGM si lahko ogledate brez vstopnic, brezplačno.

Obiskovalci si bodo lahko ogledali vse, ker ponujajo najboljše tuje in domače lutkovne predstave za otroke, pa tudi predstave za odrasle, delavnice, razstave, inštalacije in druge spremljevalne dogodke.

MZ


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.